Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
3. do 8. lipnja 2024.
Svjetski festival animiranog filma / 3. do 8. lipnja 2024.
hr | en

Nicht Du / Ne ti


Lara Torp, Emilia Zieser

Njemačka / 2023 / 5' 17''



Projekcije


Utorak, 04. 06.,
Kino SC, 17:30 h
Četvrtak, 06. 06.,
Kino SC, 15:30 h


Sinopsis


Nedavno sam vidjela nekoga tko je izgledao kao ti. Brzo sam shvatila da to nisi ti – no kretao se kao ti. Prolazio rukom kroz kosu kao ti. Imao je isti ruksak u istom ofucanom stanju. Pa sam odlučila tog ne-tebe neko vrijeme slijediti.

Lara Torp


Lara Torp (Berlin, 1996) završila je preddiplomski i diplomski studij scenaristike na Filmskoj akademiji Babelsberg (2017. – 2023). Također je sudjelovala na radionici Winterclass Serial Writing and Producing. Projekti na kojima je radila prikazani su na nizu međunarodnih festivala. Njezin redateljski prvijenac Twoness ušao je u uži izbor za Studentsku nagradu BAFTA 2021. godine, a srednjometražni Auf Platte (red. Pascal Schuh), kojem je suautorica, prikazan je na njemačkom kanalu 3Sat te nominiran za Student Academy Awards 2022. Danas radi i samostalno i u sklopu scenarističkog tima na serijama i filmovima kao scenaristica. Živi u Berlinu, a posebno je zanimaju komedije i dramedije.

 

Emilia Zieser


Emilia Zieser studira animaciju na Filmskoj akademiji Babelsberg. Ljubav prema eksperimentiranju odvela ju je do različitih područja kao što su glazbeni spotovi, dokumentarci, igrani filmovi i festivalske špice. Također radi i kao montažerka.

 

Režija

Lara Torp, Emilia Zieser


Produkcija

Filmuniversität Babelsberg Konrad Wolf


Scenarij

Lara Torp


Zvuk

Alexander Wolf


Animacija

Emilia Zieser


Kategorije

NATJECANJE STUDENTSKOG FILMA 1