Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
7. do 12. lipnja 2021.
Svjetski festival animiranog filma / 7. do 12. lipnja 2021.
hr | en

Only a Child / Samo dijete

SVJETSKA PANORAMA 2

Only_a_child1
Only_a_child2
Only_a_child3

Only a Child / Samo dijete


Simone Giampaolo

Švicarska / 2020 / 6' 0''



Projekcije


Srijeda, 09. 06.,
Kino SC, 11:00 h
Petak, 11. 06.,
Teatar &TD, 22:00 h


Sinopsis


Samo dijete animirana je poema koja spaja talente više od 20 redatelja pod umjetničkom supervizijom Simonea Giampaoloa. Film daje konkretan oblik i boju riječima koje je Severn Suzuki izgovorila na UN-ovoj konferenciji u Riju 1992. godine – očajničkom vapaju djeteta za brigu o očuvanju našeg planeta. Priče koje sačinjavaju ovaj film posveta su 30-godišnjem ekološkom pokretu mladih.

Simone Giampaolo


Simone Giampaolo višestruko je nagrađivan britanski redatelj kojeg odlikuje nezasitan apetit za animacijom i pripovijedanjem. Godine 2013. završio je preddiplomski studij računalne animacije u Nacionalnom centru za računalnu animaciju u Bournemouthu (Ujedinjeno Kraljevstvo). Kao redatelj, animator i umjetnik pretprodukcije radio je na više od deset animiranih kratkometražnih filmova, prikazanih na brojnim međunarodnim festivalima i ovjenčanih brojnim priznanjima i nagradama. Od 2014. do 2018. radio je kao redatelj i CG-umjetnik u komercijalnom odjelu studija BlueZoo.

 

Režija

Simone Giampaolo


Produkcija

Amka Films Productions


Scenarij

Simone Giampaolo, Severn Cullis-Suzuki


Glazba

Flavio Gargano


Montaža

Simone Giampaolo, Darren Millstone


Animacija

Monica Santana, Julian Amacker, Majorlaine Perreten, Andrea Schneider, Emilien Davaud, Brunner & Meyer, Nino Christen, Cyril Gfeller, Patrick Graf, Irmgard Walthert, Oswald Iten, Philip Hofmänner, Yves Gutjahr, Claudia Röthlin, Stéphan Nappez, Michaela Mü


Kategorije

SVJETSKA PANORAMA 2