Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
3. do 8. lipnja 2024.
Svjetski festival animiranog filma / 3. do 8. lipnja 2024.
hr | en

Cipők és paták / Cipele i kopita

VELIKO NATJECANJE KRATKOMETRAŽNOG FILMA 5

Fo%cc%8bfoto%cc%81_01
Foto%cc%81_03
Foto%cc%81_02

Cipők és paták / Cipele i kopita


Viktória Traub

Mađarska / 2024 / 14' 58''



Projekcije


Buy_ticket Kupi ulaznice
Utorak, 04. 06.,
Kinoteka, 18:00 h
Buy_ticket Kupi ulaznice
Petak, 07. 06.,
Kino SC, 20:00 h


Sinopsis


Djevojka-kentaur Paula pedikerka je u malom gradu i čezne za time da ima ljudska stopala. Kada upozna čovjeka-krokodila Arnolda, zaljubi se na prvi pogled. Može li Paula učiniti prvi korak u potrazi za identitetom? Koja će biti cijena njezinih pokušaja da se uklopi i zaniječe svoje pravo ja?

Viktória Traub


Viktória Traub magistrirala je animaciju na Sveučilištu umjetnosti i dizajna Moholy-Nagy u Budimpešti (MOME) 2008. godine. Tijekom studija provela je semestar na portugalskom ESAD-u (Visokoj školi za umjetnost i dizajn) u sklopu programa razmjene studenta Erasmus. Trenutačno je na doktorskom studiju multimedije na MOME-u. Od 2008. radi kao samostalna dizajnerica i redateljica animiranih filmova. Njezini kratki filmovi Željezno jaje (Iron Egg) i Sirene inosorozi (Mermaids and Rhinos) prikazivani su na mnogim festivalima gdje su bili vrlo hvaljeni. Udruga mađarskih filmskih kritičara proglasila je 2018. Sirene i nosoroge najboljim animiranim filmom.

 

Režija

Viktória Traub


Produkcija

Pi Productions


Scenarij

Zsuzsanna Bak, Polett Dus, Viktória Traub


Zvuk

Zoltán Vadon


Glazba

Csaba Kalotás


Animacija

Zsófia Bányai, Enéh Balázs, Tamara Bella, Mira Benes, Viktória Bera, Zsófia Csánki, Barbara Cseh, Kata Cseh, Attila Fekete, Viktória Kis, Zoltán Koska, Bori Mészáros, Tünde Nagy, Fanni Németi, Adél Palotás, Eszter Sándor, Betti Sárközi, Szilvia Séra, Anna


Kategorije

VELIKO NATJECANJE KRATKOMETRAŽNOG FILMA 5