Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
kratkometražno izdanje 3. - 8. lipnja 2014.
Svjetski festival animiranog filma / kratkometražno izdanje 3. - 8. lipnja 2014.
hr | en
Melin_23

POPRATNA DOGAĐANJA | Koncerti

Koncerti - raspored događanja

Utorak, 3. lipnja :: Kino Europa, 21:30h
Ceremonija otvorenja bit će okrunjena koncertom ispred Kina Europa s početkom u 21:30h. Nastupit će šesteročlani bend Kobok i izmješati šansone, blues, dub i folk, cirkuske, crtićke te ine melodije, moderne i starinske...

Srijeda, 4. lipnja :: Festivalski klub Caffe bar Melin, 20:00h
Na vanjskoj terasi nastupaju Lela Kaplowitz (vokal), Joe Pandur (gitara), Viktor Lipić (hammond) i Milo Stavros (bubnjevi), a na unutrašnjoj pozornici od 23:00h Luka Veselinović (bas), Mario Bočić (sax), Janko Novoselić (bubnjevi), Toni Starešinić (elektronika) i Ivan Kapec (gitara). 

Četvrtak, 5. lipnja :: Festivalski klub Caffe bar Melin, 23:30h
Vrhunac je svakako tradicionalni Animator Jam Session, koji će se ove godine održati u Melinu, od 23:30h. Ove godine će se Lei Lei i Chai Mi prihvatiti VJ pulta (ako je suditi po proteklim godinama i drugi animatori pridružit će se veselom jam sessionu), nakon čega slijedi DJ.

Petak 6. lipnja :: Festivalski klub Caffe bar Melin, 22:00h
Vrijeme je za jazz - u festivalskom klubu Melin nastupit će Tuba or not to bop, u sastavu Elvis Penava, Joe Kaplowitz, Davor Križić, Kruno Levačić. Koncert će početi u 22:00h. 

Subota, 7. lipnja :: Vip club, 23:30h
Animafest vas časti! Goste i publiku Festivala nakon zatvaranja u subotu, 7. lipnja u Vip clubu, s početkom u 23:30h, zabavljat će riječki rokeri My Buddy Moose. Nakon koncerta slijede DJ Daniel Šuljić i drugi. Ulaz je besplatan za posjetitelje Festivala (prilikom ulaska u klub potrebno je samo predočiti akreditaciju ili odrezak ulaznice), a za 'nefestivalce' cijena ulaznice bit će 10 kn.