Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
28. rujna do 3. listopada 2020.
Svjetski festival animiranog filma / 28. rujna do 3. listopada 2020.
hr | en
02/06/11
Piercing_i_2_
Animafest četvrtkom puca po šavovima!
Herojska, nezavisna kineska produkcija - Piercing, kultni Pink Floydov Zid, još majstora Driessena te reprize uspješnica: Chico i Rita i egzotične srpske mange Tehnotise: Edith i ja.
02/06/11
Animafest_za_najmla_e_klinac_pra_ka_kolja_saksida
Intervju: Igor Prassel
Popričali smo s programskim savjetnikom Animafesta, jednim od izbornika superpopularnog dječjeg programa i umjetničkim ravnateljem ljubljanske Animateke. Igor je predstavio dječji program i naslove koje ne bi trebalo propustiti.
01/06/11
_mg_3733
Počeo je 21. ANIMAFEST ZAGREB!
Svečanom projekcijom filma Iluzionist Sylvaina Chometa sinoć je pred punom dvoranom kina EUROPA uz pozdravne riječi čelnih ljudi festivala otvoren 21. svjetski festival animiranog filma – ANIMAFEST ZAGREB 2011.
01/06/11
Danijelzezeljzagrebfilm
Ne propustite izložbu OD SKICE DO ANIMACIJE
Danas se u galeriji ULUPUH otvara izložba OD SKICE DO ANIMACIJE koja nudi uvid u proces nastanka filmova na kojima se upravo radi u našim naplodnijim studijima za animaciju.
01/06/11
Danijelzezeljzagrebfilm
Ne propustite izložbu OD SKICE DO ANIMACIJE
U ULUPUH-u je izložba OD SKICE DO ANIMACIJE koja posjetiteljima nudi uvid u skice, crteže, knjige snimanja, scenografije, lutke i fotografije filmova koji se upravo rade u našim naplodnijim studijima za animaciju.