Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
3. DO 8. LIPNJA 2019.
Svjetski festival animiranog filma / 3. DO 8. LIPNJA 2019.
hr | en

Koncerti i predstavljanje festivala u sklopu bogatog popratnog programa!
05/06/13

Animafest 2013 već drugi dan za redom nudi svojim posjetiteljima puno edukativnog i zabavnog sadržaja, a jedan od njih je interaktivna izložba videoigara Level UP!, koja je predstavljena u Galeriji Forum. U četvrtak u 19.20 sati u sklopu izložbe održat će se koncert Nike Potočnjaka iz psiho-rock benda Seven That Spells, koji je svojim notama pridonio indie videoigri Tiny & Big njemačkog studija Black Pants, jednog od eksponata izložbe Level Up! 

Skladbe Daktari i Black Om Raising Niko će izvesti u proširenim verzijama uvrštenima u društvu glazbenih brojeva jedanaest najboljih europskih nezavisnih bendova koji su zaslužni za glazbenu pratnju videoigre Tiny & Big. 

SUPERTOON je internacionalni festival animiranih filmova iznad 30 minuta, predstaviti će svoje ovogodišnje izdanje u predvorju kina Europa u petak u 23:00 sata. Nakon Brača prošle godine, ove godine se SUPERTOON održava u Šibeniku. Festival nam pruža mogućnost upoznati umjetnike kao što su Aleksiej Tserkahu ili David O'Reilly, animator superstar i naš prošlogodišnju član žirija, uživati u radovima stop motion studija za animaciju Yesterfang iz Južne Afrike i radovima Edouarda Saliera ili Hokua Uchiyame za Mr. Cat & The Jackall, Massive Attack, Justice i Evelyn Evelyn. 

Cilj je festivala podijeliti s publikom koliko je moguće više najboljih kratkometražnih animiranih filmova u najboljim uvjetima što podrazumijeva: osvježavajuća pića, jadransku obalu, kasne projekcije i veliku strast za film. 

Pridružite nam se!