Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
3. DO 8. LIPNJA 2019.
Svjetski festival animiranog filma / 3. DO 8. LIPNJA 2019.
hr | en

Hors piste / Van staze

Natjecanje studentskog filma 1

Hors_piste_cap01
Hors_piste_cap05
Hors_piste_cap03

Hors piste / Van staze


Léo Brunel, Loris Cavalier, Camille Jalabert, Oscar Malet

Francuska / 2018 / 6' 1''



Projekcije


Utorak, 04. 06.,
Kino Tuškanac, 17:30 h
Četvrtak, 06. 06.,
Kino Tuškanac, 10:00 h


Sinopsis


Dva najbolja spasitelja u regiji spremna su za novi pothvat. No unatoč njihovoj profesionalnosti i odlučnosti, stvar se neće razvijati prema planu…

Léo Brunel


Léo Brunel rođen je u Grenobleu, u blizini Lyona. Djetinjstvo je proveo na putovanjima, a zatim je upisao školu Supinfocom Arles, koja je kasnije postala MoPA, te diplomirao na École des nouvelles images. Za vrijeme školovanja tri je godine radio kao član kolektiva MegaComputer.

 

Loris Cavalier


Otkako je imao 13 godina, Loris Cavalier, rođen u Arlesu, želio je upisati školu Supinfocom Arles. Nakon kratke pauze u crtačkim pripremama u Atelieru API, upisao je Supinfocom, koji je kasnije postao MoPA. Za vrijeme školovanja razvio je interes za fotografiju i specijalne efekte.

 

Camille Jalabert


Camille Jalabert (1995, Arles) otkrio je animaciju kada je kod kuće napravio kratki film u stop-tehnici, te 2013. upisuje Supinfocom Arles. Nakon četiri produktivne godine nastavio se školovati na École des nouvelles images u Avignonu, gdje je i diplomirao. Dio je kolektiva MegaComputer, a trenutno radi za Passion Pictures u Londonu.

 

Oscar Malet


Oscar Malet odrastao je na jugu Francuske. Nakon srednje škole počeo je studirati crtanje na školi Émile Cohl, a zatim prešao na MoPA (nekadašnji Supinfocom Arles), da bi diplomirao na École des nouvelles images. Član je kolektiva MegaComputer, a trenutno radi za Passion Pictures u Londonu.

 

Režija

Léo Brunel, Loris Cavalier, Camille Jalabert, Oscar Malet


Produkcija

Ecole des nouvelles images


Glazba

Nicolas Peiron


Kategorije

Natjecanje studentskog filma 1