Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
7. do 12. lipnja 2021.
Svjetski festival animiranog filma / 7. do 12. lipnja 2021.
hr | en

TED-Ed - There's a Poem for That
14/05/19

Godine 2018. TED-Ed pokrenuo je animiranu pjesničku seriju pod nazivom There's a Poem for That. U prvoj sezoni su u suradnji s nagrađivanim animatorima animirali 12 usmenih i klasičnih pjesama.

"Ove godine se vraćamo na Animafest i veoma smo uzbuđeni što ćemo opet biti dijelom ove energične zajednice  darovitih dizajnera, animatora i filmskih autora, te stoga želimo proširiti seriju i naručiti dvije pjesme od sudionika Animafesta." - Gerta Xhelo, producentica.

Pozivamo vas na sudjelovanje u ovom natječaju. Molimo vas da pošaljete 2-3 dizajna i kratku izjavu/prijedlog redatelja (maksimalno 100 riječi).

Prijaviti se možete s opisom rada prema sljedeće dvije pjesme:
Jabberwocky (Lewis Carroll)
The Chariot (Emily Dickinson)

Prijavnicu možete ispuniti OVDJE

Više o TED-Ed-u:
TED-Ed animacije su kratki, nagrađivani video uradci o idejama koje golicaju znatiželju osoba koje vole učiti širom svijeta. Svaka TED-Ed animacija rezultat je kreativne suradnje raznih stručnjaka, među kojima su TED govornici i TED suradnici, poput predavača, dizajnera, animatora, scenarista, redatelja, prirodoslovaca, povjesničara, novinara i urednika. Ovi autorski animirani video radovi, u kombinaciji s pitanjima i izvorima, čine TED-Ed predavanja.