Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
7. do 12. lipnja 2021.
Svjetski festival animiranog filma / 7. do 12. lipnja 2021.
hr | en

Living Like Heta / Hetin život


Bianca Caderas, Isabella Luu, Kerstin Zemp

Švicarska / 2017 / 6' 22''



Projekcije


Utorak, 08. 06.,
Kino SC, 15:30 h


Sinopsis


Heta živi sa svojim ljubimcem tuljanom u čudnovatoj kući punoj neobičnih soba i beskrajnih hodnika. Njezin cijeli život sastoji se od pažljivo isplanirane rutine. Kada se ta rutina poremeti, Hetin svijet počne se raspadati, što je nagna da donese odluku nakon koje nema povratka.

Bianca Caderas


Bianca Caderas (1990, Švicarska) svoje dodatno obrazovanje započela je kao frizerka. Čežnja za umjetnosti i kreativnim samoizričajem ubrzo ju je dovela do umjetničke škole u Baselu. Upoznavši se s različitim područjima umjetnosti, naposljetku se odlučila za film. 2014. upisala je preddiplomski studij 2D-animacije u Luzernu, koji je završila 2017.

 

Isabella Luu


Isabella Luu (1993, Švicarska) oduvijek se izražavala pomoću crtanja. Nakon završene srednje škole svoje je znanje i strast prema umjetnosti nadogradila na pripremnom tečaju u Luzernu. U tom moru kreativnosti svoje je mjesto pronašla na preddiplomskom studiju 2D-animacije, koji je završila 2017.

 

Kerstin Zemp


Kerstin Zemp (1993, Švicarska) oduvijek je voljela umjetnost i pokretnu sliku. Njezin maturalni rad probudio je u njoj strast za crtanom animacijom. Nakon jedne slobodne godine, tijekom koje je radila i putovala, 2014. upisala je preddiplomski studij 2D-animacije, koji je završila 2017.

 

Režija

Bianca Caderas, Isabella Luu, Kerstin Zemp


Produkcija

Hochschule Lucerne Design&Kunst


Zvuk

Thomas Gassmann, Bill Bühler, Giulia Schlüchter


Glazba

Moritz Widrig


Animacija

Bianca Caderas, Isabella Luu, Kerstin Zemp, Amélie Cochet, Arnold Wagner, Brontë Kolster, Lalita Brunner, Matthew Grässlin, Robert-Jonathan Koeyers


Kategorije

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE: ŠKOLA ZA ANIMACIJU I DIZAJN U LUZERNU