Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
3. DO 8. LIPNJA 2019.
Svjetski festival animiranog filma / 3. DO 8. LIPNJA 2019.
hr | en

Prijavite se na radionicu izrade računalnih videoigara!
27/04/15

Od 8. do 12. lipnja 2015. godine u sklopu programa Animafest Pro održat će se  izrade računalnih videoigara, namijenjena prvenstveno studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva,(FER) i Akademije likovnih umjetnosti (ALU) Sveučilišta u Zagrebu. Radionicu navedene institucije organiziraju u suradnji s Deskom Kreativne Europe - Uredom MEDIA,  te dakako Animafestom Zagreb, po treći put. 

Spajanjem zajednica programera, animatora i ilustratora u ovom dijelu programa Animafest Pro potiče se kreativnost i konkurentnost mladih umjetnika i informatičkih stručnjaka te im se nudi upoznavanje s transmedijskom vezom animacije i računarstva. Polaznici radionice u manjim će timovima dizajnera i programera izrađivati vlastitu videoigru te je predstaviti zadnjeg dan festivala.

Prošlogodišnjim voditeljima radionice, Aleksandri Čereković (FER) i Darku Masnecu (ALU), ove godine pridružuje se Mario von Rickenbach (Umjetničko sveučilište u Zürichu). 

Radionica će se održati na FER-u, od 9 do 17 sati. Sudjelovanje u radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen je na 20. Prijaviti se mogu studenti s iskustvom u programiranju, i to putem ONLINE PRIJAVNICE

Pitanja vezana uz radionicu možete uputiti na sljedeću mail adresu: [email protected]

PRIJAVE TRAJU DO 24. 5. 2015.