Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
kratkometražno i dugometražno izdanje 4. do 9. lipnja 2018.
Svjetski festival animiranog filma / kratkometražno i dugometražno izdanje 4. do 9. lipnja 2018.
hr | en

Još samo danas smo u Rijeci, a zatim pravac Split
09/06/09

U Rijeci, danas nikako ne propustite sljedeće animirane filmske poslastice Animafesta Zagreb u Art kinu Croatia:

Od 18:00 sati prikazivat će se MIA I MIGOU*, film gosta Animafesta Zagreb, francuskog animatora Jacques Remy - Girerda. Priča o djevojčici Miji koja u potrazi za svojim ocem upoznaje magično šumsko biće Migoua razveselit će najmlađu publiku i njihove roditelje, ali i one željne avantura i čarobnih pothvata.

U 19:30 sati njemački redatelj Hayo Freitag upoznat će vas sa TRI RAZBOJNIKA*,  poučnom pričom o djevojčici Tiffany koju igrom slučaja zastrašujući razbojnici odvode sa sobom čime se razvija jedno sasvim neočekivano prijateljstvo.

Za kraj, s početkom u 21:00 sat ostaje Afro Samuraj: Uskrsnuće film redatelja Fuminori Kizaki-a koji donosi film o osveti, prepun krvi, poremećenih glavnih junaka i izvrsne glazbe koju je specijalno za ovaj film radio The Rza. Samuel L. Jackson je koproducent filma te, uz zamamnu Lucy Liu, daje glas glavnom junaku.

(Filmovi označeni zvjezdicom prikladni su dječjem uzrastu)

Nakon Rijeke, Animafest Zagreb odlazi u Split. Kinoteka Zlatna vrata i ljetno kino Bačvice postat će glavno okupljalište svih ljubitelja animacije od 12. do 14. lipnja.

Sve dodatne informacije o Animafestu u Splitu potražite ovdje.