Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
kratkometražno i dugometražno izdanje 9. - 14. lipnja 2015.
Svjetski festival animiranog filma / kratkometražno i dugometražno izdanje 9. - 14. lipnja 2015.
hr | en

Cijeli je raspored online, zavirite!
11/05/15

Objavili smo raspored, možete krenuti planirati svoje vrijeme na Animafestu 2015!

Od utorka 9. lipnja, do nedjelje 14. lipnja, od prvih jutarnjih projekcija u 10 do posljednjih u 23 sata, odsad sve možete provjeriti na jednom mjestu, udaljeno na klik mišem.

Filmski su programi u kinima Europa, Cineplexx Centar Kaptol, Tuškanac te u maloj dvorani Tuškanca, a popratna događanja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, u Muzeju suvremene umjetnosti, u velikoj dvorani Školske knjige, Kulturnom centru Travno, Centru za kulturu Trešnjevka, Kulturnom centru Dubrava, Narodnom sveučilištu Dubrava te Centru Knap.

Napominjemo da će ove godine svečana ceremonija zatvaranja, uz dodjelu nagrada, biti u nedjelju, a ne u subotu kao prijašnjih godina.

Podsjetimo i da su u prodaji festivalske iskaznice koje po "early bird" cijenama možete kupiti do 22. svibnja. "Early bird" Animate iskaznica koja omogućuje ulaz na sve festivalske programe (osim svečanog otvaranja) trenutno stoji 150 kuna, a od 23. svibnja stajat će 200 kuna. Obiteljska "early bird" iskaznica koja omogućuju ulaz na sve projekcije primjerene djeci / u Rasporedu su označene znakom :-) / za jednog roditelja i dijete iznosi 80 kuna a kasnije joj se cijena penje na 100 kuna. Ista iskaznica za jednog roditelja i dvoje djece trenutno stoji 120 kuna a nakon 23. će iznositi 150 kuna.

Uskoro u prodaju kreću i pojedinačne ulaznice, informirajte se na vrijeme!